Wie is Linda?

Ik ben Linda Schurer en woon in Leeuwarden. Inmiddels al weer wat jaren getrouwd en moeder van 3 kinderen. Als ik mijzelf moet omschrijven dan zeg ik: open, sociaal en meelevend. Alle drie eigenschappen die goed van pas komen bij wat ik het liefste doe, namelijk masseren.

Een paar jaar geleden ben ik door een stoelmasseur op het werk in aanraking gekomen met massage. Ik weet het nog heel goed. Het was op maandagochtend 09.00 uur. Als moeder van 3 kleine kinderen met een baan van 4 dagen in de week en een drukke agenda heb ik vaak spanning in mijn nek/schouders. De stoelmasseur wreef de spanning er zo uit. Dat wilde ik ook leren!

Ik heb de cursus tot stoelmasseur gevolgd, maar ik wilde nog meer leren. Inmiddels ben ik ook NGS gediplomeerd sportmasseur, kan ik ontspanningsmassages geven en zullen er geheid nog meer opleidingen gaan volgen. Maar wel als aanvulling op de stoelmassage en sportmassage.

Privacy voorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie via uw browser opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en op de services die we kunnen bieden.

Klik om de trackingcode van Google Analytics in of uit te schakelen.

Klik om google fonts in of uit te schakelen

Klik om google maps in of uit te schakelen

Privacy Statement

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacy voorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.